Blahoželanie k narodeninám a meninám pošli v správe ešte dnes


Darček pre kamarátov k ich 20 +

Tých, na ktorých nám záleží, chceme v deň ich narodenín potešiť. Chceme im povedať, že sú pre nás vzácni a máme ich radi. Podľa toho, aký vzťah s nimi máme, si volíme formu tohto „vyznania“.

„Nech Tvoj život s láskou rastie, nech na úspech máš vždy šťastie. Aby všetky chvíle boli vzácne, nech Tvoje kroky nebojácne s istotou a v spokojnosti kráčajú do budúcnosti. Všetko najlepšie praje…“

„Veľa pohody, šťastné náhody, žiadne nehody, významné dohody, úžasné príhody, duchovné hody, partnerské zhody a ďalšie výhody.“


Darček pre kamarátov k ich 30 +

Mať skutočného priateľa je veľký dar. Môcť s ním zdieľať to dobré i to zlé, prejsť rôznymi životnými skúškami. To všetko overuje skutočné priateľské puto. Ak máte takého človeka, môžete byť ozaj šťastný. Skutočného priateľa si treba vážiť.

„Nech je Tvoj život ako násobilka, ktorá násobí radosť, delí starosť, umocňuje lásku, odmocňuje nenávisť a všetko dobre dohromady spočíta. Všetko najlepšie a najkrajšie…“

„Život je zložitý, samé prekvapenie. Ako ho žiť, žiadny návod nie je. Šťastie, zdravie, pohodu a šarm – to je prianie k dnešným narodeninám!“


Tabuľka pre kamarátov k ich 40 +

Často rozmýšľate, že okrem fľaštičky s obľúbeným mokom oslávenca, chcete darovať aj niečo originálne a osobné? Tabuľka s vašim vlastným textom pre vášho kamaráta či priateľku, je jednou takou možnosťou. Je to dar, ktorý im bude stále pripomínať, ako si ich vážite, čo ste spolu prežili a poteší okrem ich narodeninového dňa aj počas tých všedných dní.

„Kalendár mi dnes oznamuje, že kamarát sviatok oslavuje. Pivo sa chladí, klobásky čakajú, kamaráti sa už zďaleka schádzajú. Svoje narodeniny osláv ako v žiadny iný rok, raduj sa a spievaj za dvoch, za troch!“


Darček pre kamarátov k ich 50 +

Priateľstvo v tomto veku naberá na hodnote. Ak je to priateľstvo, ktoré vytrvalo roky, patrí sa ho pekne osláviť. Radosť z dožitia sa krásneho veku oslávenca môžete podčiarknuť osobným a jedinečným darčekom.
Či už je to 50-tka, alebo 55-tka, v tomto veku je to krásny dôvod na oslavu. Príďte s niečim originálnym a výnimočným. Okrem kvetov darujte blahoželanie s veršom alebo vinšom.

„K Tvojim narodeninám pozdrav Ti posielam a v ňom všetko krásne želám: sladké noci, dni slnečné, chvíle šťastia nekonečné, lásku a zdravie, oceán úspechu, ruku nech podáš správnemu človeku. Skrátka, nech je všetko ako má byť, aby sa Ti páčilo žiť!“


Darček pre blízkych nad 60 rokov

Tešiť sa z úctyhodného veku našich blízkych je veľkým požehnaním. V deň ich narodenín či jubilea im môžeme popriať všetko dobré a obzrieť sa spolu s nimi za ich životom. Môžeme im aj prostredníctvom daru v podobe tabuľky vyjadriť, že na nich myslíme a že nám na nich záleží. Ľudia v tomto veku sa tešia predovšetkým z toho, že môžu s nami tráviť krásne chvíle.

Nepozeraj sa už spiatky, teš sa z krásnej šesťdesiatky. Život letí ako šíp, tak ho preži, ako nik. Od dnes každý ďalší rok, Ty budeš mať šťastný krok. Užívaj si každý deň, dostaň lásku, radosť len.



Nájdite to správne blahoželanie na narodeniny

Vy si vyberte vinš k narodeninám a my vám vyrobíme gratulácie k narodeninám, ktoré očaria a prekvapia. Stačí zvoliť správne verše k narodeninám a personalizovaná dekorácia je na svete. Gratulácia k narodeninám môže byť osobná a luxusná zároveň. Podarujte na pamiatku našu tabuľku, napríklad ako blahoželanie k 50 tke. Je to dokonalé blahoželanie k narodeninám pre muža, aj pre ženu. Stačí kliknúť na ktorýkoľvek obrázok a navrhnete si vlastné a osobné blahoželanie k narodeninám pre všetkých.


SMS, BLAHOŽELANIA, VINŠE k narodeninám

Dobré víno, krásne dary, tebe sa tu dobre darí. Práve dnes máš o rok viac, máme načo spomínať. Netreba viac dlhé slová, o rok sme tu predsa znova.

Pošepol mi dobrý škriatok, že ty máš dnes asi sviatok. Že dnes sláviš veľký deň, dovoľ, nech Ti poprajem. Lásku, šťastie, zlatý groš, nech nenosíš hore nos. K tomu ešte zdravíčko a pusinku na líčko.

Nech máš život ako sen, užívaj si každý deň. Od starosti žiadne vrásky, v každej chvíli veľa lásky. Všetko najlepšie k narodeninám.

Je mi veľkým potešením, želať Ti v deň narodenín, veľa zdravia, šťastia veľa, všetko, čo si srdce želá, veľa lásky, spokojnosti, v celej ďalšej budúcnosti, úsmev v tvári, radosť v oku, úspech v každom žitia kroku.

Vyvaruj sa rán, čo sa dlho hoja. Miluj ľudí, čo za to stoja. Dosiahni v živote všetko, čo chceš a ži tak nech nikdy nič neľutuješ. Všetko najlepšie Ti želá…

Okamžiky, ktoré prežívaš naplno sa zapisujú do tvojej mysle. Prajem Ti, aby si ich prežíval čoraz viac a viac, pretože takéto chvíle sú najkrajším bohatstvom.

Dnes krásny sviatok máš, už 19 rokov v živote spoznávaš. Život ti dal, čo posial dať ti mal, niekto ťa potešil, niekto oklamal. No pred tebou je života plná púť, na ktorej ti prajem – šťastná buď!

Popriať šťastie, slnko v duši, to sa k sviatku ozaj sluší. Nech je aj telo zdravé, preto si treba pripiť na oslave. Všetko najlepšie.

K dnešným narodeninám Ti hlavne želám, aby budúci rok Tvojho krásneho života bol ešte zaujímavejší ako tento. Všetko krásne.

K narodeninám Ti prajem všetko, čo radosť vzbudí, prajem Ti lásku, pretože spája ľudí, prajem Ti priateľov, čo dokážu pre Teba žiť, prajem Ti milovať a milovaný byť.

V tomto uponáhľanom svete niekedy zabúdame povedať, čo cítime v srdci, ale dnes, v deň tvojich narodenín, Ti chceme povedať, čo pre nás znamenáš, ako si ta vážime a ako ta obdivujeme. Všetko najlepšie a veľa krásnych a šťastných rokov!

Prichádzam dnes na deň narodenín s mojím skromným pozdravením, s prianím šťastia v ďalšom žití, bez búrok a vlnobití. Veľa šťastia a radosti!

Všetko najlepšie k Tvojmu krásnemu sviatku, hlavne veľa úprimnej lásky, ktorá vždy príjemne na srdci zohreje, pevné zdravie pre Teba a všetkých Tvojich blízkych, život plný naplnených snov a každý deň úsmev žiariaci na tvári Ti želá …

Ty máš dnes narodeniny, ale ja dostávam ten najlepší darček… Tvoje priateľstvo. Všetko najlepšie k narodeninám.

Sú slová, ktoré nevyslovíme, je bolesť, ktorú pretrpíme, sú lásky, na ktoré spomíname a priatelia, na ktorých nezabúdame. Na teba nikdy nezabudnem – všetko najlepšie!

Šťastlivo k svetlým zajtrajškom! Ale nech ti je dobre a veselo hlavne v každom prítomnom okamihu aj v našom priateľstve, všetko najlepšie.

Do tvojich spomienok už sa veľa zmestí, šťastie i slzy, chvíle bez bolesti. Prajem telu zdravie, ruke pevný stisk, pokoj do srdca i nejaký ten zisk. Každý deň začínať s chuťou narodiť sa znova, dnes k tvojmu sviatku, ťažko hľadať slová. Sme s tebou všetci, čo ťa máme radi, na zdravie pripime, nech si večne mladý! Všetko najlepšie k narodeninám praje …

Roky plynú ako voda, na deťoch je znať, aký vek to vlastne máš, nedaj že to znať. K narodeninám všetko naj, hlavne zdravie a veľa lásky praje…


BÁSNIČKY

> K 45-ťke
Tri krát pätnásť, to je veľa?
Ešte nie si blízko cieľa.
Nie si ani na pól ceste,
na výsledok počkaj ešte!
Tri krát pätnásť nie je dvesto,
preto tu tak smutne nestoj!

> K 50-tke
Užívaj dar 50 rokov skúseností, ucti si vínom zástup tvojich hostí, ktorí sa usmievajú od radosti, že i ty pocítiš, čo cítia staré kosti. Ku krásnemu okrúhlemu jubileu praje všetko najlepšie…

> K 55-ťke
V knihe života tvojho strana 55 sa otvára,
pripíjame si s tebou, ocko, perlivým vínom z pohára.
Na tvoju lásku spomíname s vďakou a v tichom dojatí:
Kto z nás a kedy drahému ockovi všetku tú lásku oplatí?
Všetko najlepšie ti prajeme…

> K 60-tke
Keď denne pribúda Ti viac vrások,
keď strážiš svojím deťom deti,
keď baví Ťa aj vyhadzovať smeti,
keď začneš často na wecko chodievať,
nuž… už máš 60.


> Blahoželanie kamarátke
Priateľstvá vznikajú tam,
kde je láska prikrátka,
tam, kde rodina občas zlyháva,
a trpezlivosť s oddanosťou
sa stretáva.
Môcť s tebou zdieľať tento krásny deň
je mať splnený jeden môj veľký sen…
Vážim si ťa a všetko naj ti prajem, tvoja kamarátka…


> Blahoželanie kamarátovi
Občas si mi dal do nosa,
a ja som ti to vrátil, pamätáš?
Inokedy som ťa podržal,
keď padal si na kolená.
Taký je život po tvojom boku kamarát,
a ja ťa mám rád,
takého aký si…
všetko najlepšie k tvojmu sviatku,
verím, že ponúkneš aspoň pivo – bratku…


> Prianie k narodeninám
Možno spomalil sa krok
a k veku pridal sa ďalší rok.
Aj keď vrásky na tvári,
tvoj smiech všetko rozžiari.
Tvoje kulinárske umenie,
všetky chmáry zaženie.
Sme radi, že ťa máme
a tak ti dnes všetko naj
zo srdca zaželáme…


> Blahoželanie synovi
Už si sa z omylov poučil,
pozrúc spätne môžeš povedať,
že si žil…
Najlepšie ako si vedel,
teraz už vieš,
čo urobil by si inak…
Je to už tým krásnym
vekom synak…
Prajeme veľa múdrosti…


> Vtipné blahoželanie informatikovi
Želáme Ti zdravie, šťastie,
PAMäŤ nech Ti stále rastie,
v MAIL-y každý deň nech čaká
jedna dobrá správa,
nech máš správne nastavené
PRÍSTUPOVÉ PRÁVA,
ktoré k Tebe pustia iba samých dobrých známych
a tí, keď to bude treba,
pofúkajú rany.
Dnes máš pre nás prichystané
jednu či dve torty,
tak ich .....(meno), presuň k nám
na PARALELNÉ PORTY.
My ti teraz zaželáme – zoradení v slede,
ako všetky body v tvojom AUTOCADE.
Keď na Teba padnú smútky,
ktoré prídu „zvonka“,
náladu nech vylepší Ti táto
CDROM-ka.


> Blahoželanie k jubileu
Náš život sa podobá knihe. Múdry človek premýšľa pri jej čítaní, pretože vie,že ju môže čítať iba raz. Tvoje okrúhle jubileum je malým zastavením pri jej čítaní. Prajeme Ti,aby si ju aj v budúcnosti vždy čítal s láskou, získanou životnou múdrosťou a rozvahou. Potom všetko čo do nej vpíšeš, zostane v srdciach Tvojich najbližších a budeš si môcť povedať,že Tvoj život stál za to, pretože si ho žil pre ostatných. Veľa,veľa zdravia,šťastia a božieho požehnania.

Článok pre vás napísala Slávka


Zdieľajte tento článok svojim priateľom