Detská izba pre chlapca - Vesmír a dinosaury


ZAUJÍMA SA VÁŠ SYNČEK O VESMÍR?

Máte doma malého astronauta? Určite ste už hľadali tapetu na stenu s motívom vesmíru a nie raz premýšľali nad tým, ako mu vytvoriť priestor, ktorý ho vtiahne do hviezdneho sveta plného rakiet, planét a kozmonautov. Preto sme pre vás navrhli textilné nálepky s vesmírom pre najmenších ako aj pre staršie deti. To svoje si v INSPIO ponuke nájde každý – malý aj veľký. :)

Okrem toho, že sú samolepky krásnou dekoráciou do izbičky, tak sa deti môžu vďaka nim naučiť názvy planét a to, ako jednotlivé planéty vo vesmíre vyzerajú. Vydajte sa s deťmi na spoločnú výpravu po mliečnej dráhe a ukážte im svet plný farieb, hier a fantázie.


NÁLEPKY VESMÍR S NÁZVAMI PLANÉT

Teleskop v detskej izbe? To predsa netačí! :) Favoritom u malých astronautov je pestrofarebná sada samolepiek, ktorá obsahuje názvy planét. Žiarivé farby kreslenej slnečnej sústavy vdýchnu život každej detskej izbičke a vďaka ich farebnosti sa vaše dieťatko bude cítiť ako v nekonečnom vesmírnom svete. Na výber máte z 2 rozmerov a vybrať si môžete aj doplnky, ktoré ponúkame v dvoch farebných prevedeniach.

Ak je vaše dieťatko už staršie a o vesmíre toho vie viac, odporúčame samolepky, kde sa okrem planét nachádzajú aj ich najznámejšie mesiace s popisom a roj asteroidov.

ASTRONAUTI A VESMÍR PRE NAJMENŠÍCH

Hľadáte ilustrovanejší vesmír? Rozprávkové planéty pre deti sú ideálnou voľbou. Sada obsahuje samolepky kopcov s planétami, raketami a zvieracími kozmonautmi. Obľúbený vesmírny motív v akvarelovom prevedení priblíži deťom nekonečný svet veselou a hravou formou.

Môžete ich nalepiť nad posteľ alebo do hracieho kútika. Jemné pastelové farby dopĺňajú priestor tón v tóne.

SAMOLEPKA MESIAC S HVIEZDAMI A MENOM

Ďalšou vesmírnou samolepkou je textilná samolepka Mesiaca doplnená o hviezdy vo farbách podľa vášho výberu. V ponuke nájdete aj verziu s iniciálkou a menom vášho dieťaťa. Táto nálepka je vhodná do izby aj pre staršie deti. Krásna dekorácia, ktorá oživí a vyplní prázdny priestor na stene.

Ak hľadáte niečo minimalistické a jednoduché, pozrite sa na samolepku fázy mesiaca alebo raketoplán s menom dieťatka, kde si opäť môžete vybrať svoju farbu.

KORKOVÝ KOBEREC S MOTÍVOM VESMÍRU

INSPIO korková podložka na hranie svojim jedinečným prevedením zútulni vašu detskú izbičku. Ak hľadáte praktický doplnok alebo chcete doplniť vesmírne nálepky o ďalšiu dekoráciu s praktickým využitím, korková podložka je bezkonkurenčne najlepšou voľbou.

Na podložke sa nachádzajú planéty a ich názvy, kozmonauti, rakety či hviezdy s abecedou. Koberec je vhodný pre alergikov, na dotyk veľmi príjemný a teplý. Koberček je samozrejme protišmykový a nenáročný na údržbu. Môžete ho povysávať alebo jednoducho kedykoľvek vziať handričku a očistiť vodou.



DINOSAURY AKO OBĽÚBENÝ MOTÍV V CHLAPČENSKEJ DETSKEJ IZBE

Miluje vás synček dinosaurov? Má na poličke vystavené všetky druhy a vie každého z nich pomenovať? A vy o nich najradšej pravidelne zakopávate, však… :)

Možno ste už premýšľali o tom, ako preniesť dinosaurí svet do dekorácii na stenu. Preto sme pre vás rozšírili ponuku o jedinečné nálepky s motívom dinosaurov. Vybrať si môžete zo širokej ponuky pestrofarebných, neutrálnych, čiernobielych, sady dinosaurov alebo jednotlivých dinosaurov samostatne. INSPIO samolepky vyčaria úsmev a rozžiaria očká nejednému milovníkovi dinosaurov! :)


FAREBNÉ NÁLEPKY DRAKOV A DINOSAUROV

Alebo hľadáte niečo ešte dobrodružnejšie do detskej izbičky? S týmito pestrofarebnými nálepkami drakov a dinosaurov budú steny v izbe plné žiarivých farieb. Dolaďte k nim akúkoľvek farbu koberčeka, posteľných obliečok či boxov na hračky. Poďte sa hrať s farbami! Hravosť by mala byť súčasťou detského sveta. :) Inšpirujte sa fotkami našich zákazníkov, ktorí majú izbu plnú dinosaurov a jurského sveta.

DINOSAURY V NEUTRÁLNYCH FARBÁCH

Preferujete detskú izbu v neutrálnych farbách, ktorej súčasťou sú rôzne prírodné materiály a farby dreva? Vyberte si z INSPIO ponuky práve samolepky dinosaurov v jemných zemitých farbách. Určite v našej ponuke nájdete synčekov najobľúbenejší druh dinosaura. Vyskúšajte lietajúcich dinosaurov, vodných dinosaurov, Tyrannosaura Rexa, Brachiosaura alebo Triceratopa. Nalepiť ich môžete aj nad posteľ, kde budú strážiť sny svojho kamaráta.

Hľadáte ešte niečo špeci? Skúste meter s motívom dinosaurov. Zaznačte si spoločne, ako synček rýchlo rastie! :)

MAPA S DINOSAURAMI

A čo tak zvoliť nálepku mapy sveta s farebnými dinosaurami ? Vaše dieťatko si ju určite zamiluje! :)
Nájdete na nej rôzne pestrofarebné druhy dinosaurov, ktoré k sebe dokonalo ladia. Samolepka tak na stene vytvára rozprávkový obraz mapy celého sveta a je ideálnym doplnkom do izbičky, ktorá potrebuje trocha oživiť a rozžiariť.

SAMOLEPKY S MENOM DIEŤAŤA

Ďalšou v ponuke je akvarelová nálepka dinosaurov s dúhou a menom dieťatka. Úplnou novinkou v našej ponuke je doplnková personalizovaná nálepka, ktorú si môžete vyskladať podľa seba a doplniť tak akúkoľvek inú nálepku od INSPIO. K dinosaurom odporúčame sivé hviezdičky – tie k nim budú zaručene ladiť!

Urobte stenu v detskej izbe jedinečnou! :)

KORKOVÝ KOBEREC S MOTÍVOM DINOSAUROV

Korkový koberček je skvelým a praktickým doplnkom, ak sa vaše dieťatko celé dni hrá na zemi s hračkami dinosaurov. Korok je tepelným izolantom a okrem iného vytvára korková podložka priestor pre hru plnú fantázie.

Na koberci sú rôzne cestičky, hry ako je človeče, miesto na papučky, písmená abecedy a čísla. Váš synček si ho zamiluje, a vy tiež! :)



Článok pre vás napísala Valentína


Už ste sa rozhodli? Budú to dinosaury, vesmír alebo niečo úplne iné? Veríme, že si z našej širokej ponuky vyberie naozaj každý.
Hľadáte inšpiráciu? Pozrite si fotogalériu našich spokojných zákazníkov. :)
Ako bonus sme pre vaše ratolesti pripravili vystrihovačku s dinosaurom alebo karty s názvami planét. Môžete si ich ZADARMO stiahnuť a vytlačiť.


Chcete s nami zdieľať svoje umelecké dielo na stene? Pošlite nám fotografie s INSPIO samolepkami na info@inspio.sk. Radi sa s nimi podelíme a inšpirujeme. :)


Zdieľajte tento článok svojim priateľom