Dominika Hostinská a jej rodina

Kto je Dominika Hostinská?

Dominika je fitness trénerkou, certifikovanou výživovou poradkyňou a venuje sa online koučingu v oblasti zdravia. O svoj príbeh s narodením synčeka Jakuba sa podelila v projekte GENTLE BUT STRONG. Spolu s rodinou a psíkom žije neďaleko Plzne, kam sa presťahovali, aby si spoločne užívali pokoj a prírodu. Vo voľnom čase chodia radi chodia na prechádzky, so synom Kubíkom navštevujú detské herne a ihriská alebo sa vydávajú na výlety. Nástenné dekorácie si prvýkrát vybrala pred 2 rokmi a odvtedy sa INSPIO viackrát stalo súčasťou ich domova.


Ako Domi spoznala INSPIO?

INSPIO som spoznala, keď som hľadala nejaké „nontoxic“ nálepky na stenu do izbičky pre Kubíčka. Nakoniec sme nástennými dekoráciami a obrazmi zariadili nielen izbičku, ale aj priestor na hranie v obývačke. Pomohli ste nám zútulniť náš domov a dodať mu to pravé kúzlo.

Ktoré produkty zdobia jej domov?

Ešte počas tehotenstva sme si vybrali nálepky na stenu Magický svet, ale aj Fotoobrazy a obrazy na stenu Čarovný mesiačik a Čarokrásny let. Dekorácie sú dokonalé. Nadchli ma jednak svojim dizajnom, ale aj spôsobom spracovania. Preto k nim nedávno pribudol aj korkový koberec so srnkami a detskými hrami. Veľmi sa z toho tešíme.


Zaujala Vás Dominika a jej rodinka? Sledujte ich na sociálnych sieťach: Instagram alebo YouTube.



Zdieľajte tento článok svojim priateľom