Labutia kolekcia, dekorácie pre princezné

Labutia kolekcia

Vytvorili sme pre vás unikátnu zlatú labutiu kolekciu pre malé princezné. Skombinovali sme labute, korunky a ružičky. Táto pudrovo-ružovo-zlatá kolekcia plná labutí zladí celú izbu. Čo všetko v nej nájdete si pozrite nižšie.

ČO V NEJ NÁJDETE


Tabuľka pre dieťa

Tabuľka z luxusného a pevného dibondu v rozmere 30×40cm, do tabuľky vám doplníme meno a dátum narodenia dieťatka.

Tabuľka s ružičkami

Rozprávkové ,,Kde bolo, tam bolo,, s ružovými ružičkami na tabuľke v rozmere 30×40cm. Kolekciu môžte doplniť o textovú nálepku ,,Za siedmimi horami,,

Labutie zrkadlo

Nádherná a veľká zrkadlová labuť s ružovými linkami navrhnutá a vyrobená u nás. K nej sme vyrobili ešte tri malé labute.

Tabuľa pre popis kriedou

Pre deti je dôležité mať krásnu, ale aj zábavnú izbu. Nechajte ich kresliť. Tabuľka má rozmer 60×40 cm.

Kráľovské zrkadlové korunky

Päť zrkadlových koruniek môžte pripevniť na stenu, alebo na nábytok. Prekrásne sa rozsvietia. Odráža sa v nich svetlo.

Spinkajúce očká a šíp

Čierne mihalničky nalepíte na stenu k postieli, alebo pomedzi bodky. My sme ich ešte doplnili šípom s nápisom ,,LOVE,,. Krásne nálepky v čiernej farbe.

Nálepky ružičiek

Pudrové nálepky ruží vo viacerých rozmeroch rozmiestnite po izbe. Do labutej kolekcie sme dali ruže do rohu, tri zhluky ruží len tak na stenu a tri ruže pomedzi pudrové, ružové a hnedé bodky.

Zlaté a pudrové bodky a girlandy

Bodky sú vo viacerých farbách a niektoré majú na sebe popis ,,Ľúbime Ťa,,. Zlaté, pudrovo ružové, tmavo ružové, hnedé a krémové sa dokonalo zladia s girlandami. Na tú väčšiu vám napíšeme prvé písmeno podľa mena dieťatka.

Článok pre vás napísala Slávka


Zdieľajte tento článok svojim priateľom