NOVINKA: kolekcia Forest - Lesný svet a čarovná príroda

Kúzelný lesný svet u vás doma

Vedeli ste, že nielen pobyt v prírode, ale samotné sledovanie prírody na maľbách a videách má pozitívny vplyv na naše pocity, myšlienky a telo? Preto sme sa rozhodli preniesť atmosféru pohody a relaxu k vám domov.
Predstavte si, že máte priamo u seba doma na stene krásny les, k tomu rozkošné lesné zvieratká, ktoré vyzerajú ako ručne maľované…


Akvarelové nálepky od INSPIO

Kolekciu Forest – Lesný svet tvoria nálepky, ktorých predlohy boli ručne maľované a následne prenesené do digitálnej podoby. Akvarelová maľba v kombinácií s našou textilnou fóliou pôsobia na stene ako skutočné umelecké dielo. Ach, a ten hrejivý pocit pri dotyku

Kolekcia Forest – Lesný svet je vytvorená s citom a premyslená do posledného detailu, aby vynikla a vytvorila krásno.

Nálepka, ktorá sa hodí do každej izby

Nálepky z kolekcie Forest – Lesný svet sú vhodné do každej izby. Hravé zajačiky so srnkami v lese odporúčame umiestniť najmä do detskej izbičky. Preneste magický les do izby vášho drobca a nechajte detskú fantáziu voľne sa túlať. Les za svitu mesiaca alebo Brezy s vtáčikmi vyniknú aj v iných izbách – v spálni či obývačke.

Oživte stenu v 3 jednoduchých krokoch

Pripravte si rolu nálepiek. Jednotlivé časti sa lepia samostatne preto si premyslite, kam a ako chcete nálepku umiestniť.

Postupne nalepte nálepku tak, aby dokonale vyhovovala vašej stene. Pomýlili ste sa a chcete nálepku presunúť inam? Nevadí – INSPIO nálepky sú prelepiteľné.

Pochválte sa so svojím novovytvoreným lesom. Pošlite nám fotku vášho diela – radi inšpirujeme seba, aj ostatných.



Máte doma INSPIO nálepky na stenu? Pošlite nám fotografie na info@inspio.sk :)


Zdieľajte tento článok svojim priateľom