INSPIO príbeh: Od papierovej šablóny až po úspešnú značku dekorácií



Vyrábame pre vás už viac ako 15 rokov

Príbeh našej rodinnej firmy začal už v roku 2005, keď sme začali vyrábať prvé predlohy na dekorovanie stien. Vyrábali sme pod pôvodným názvom ARTšablóny a v roku 2018 sme prešli rebrandingom a meno zmenili na Inspio, ako ho poznáte dnes. K predlohám časom pribudli veľmi obľúbené nálepky na stenu, tabuľky, obrazy a ďalšie dekorácie. Kvalitná výroba je pre nás na prvom mieste. Neustále zlepšujeme naše služby, aby sme vám dekorácie doručili čo najrýchlejšie a v čo najvyššej kvalite.

Máme unikátne Inspio tabuľky

Vymysleli sme pre vás originálne tabuľky, ktoré si sami navrhujete priamo na stránke. Tlačíme ich ekologickými farbami na pevný materiál Dibond. Práve to robí z tejto tabuľky osobný darček. Baví nás vyrábať pre vás dekorácie, ktoré sú neobyčajné. Baví nás sprostredkovať vaše myšlienky a slová, ktoré chcete venovať blízkym. Sme vďační, že toho môžeme byť súčasťou.

Denne odošleme stovky balíkov

U nás v Inspio si uvedomujeme, že sa na objednaný balíček tešíte a stále pracujeme na automatizovaní procesov a výroby, aby sme vám doručovali vaše objednávky čo najrýchlejšie. Investujeme do kvalitných strojov a materiálov, vylepšujeme procesy pri výrobe a tiež vytvárame spoľahlivý zákaznícky servis. Čo všetko sme v roku 2020 zlepšili .

Sme už v 26-tich krajinách

INSPIO v médiách

Biznis s dekoráciami po celej Európe
S biznisom začala počas materskej
Dnes si jej dekorácie kupujú mamy po celej Európe

Reportáž od TA3