Svet na tvoj obraz - INSPIO Les

Kolekcia INSPIO LES

Vytvorili sme pre vás jednotnú sadu dekorácií, ktorou ozdobíte celú izbu. Mysleli sme na všetko. Guličky na stenu, detský meter, plagáty do obrazov, kartičky na fotenie, veľké písmeno podľa mena vášho dieťatka, vlajky a veľa iného… Dekorácie sú vytlačené na odolnom plaste a nálepky na stenu na textilnej fólii. Doma si ich rozmiestnite a pripevníte na stenu, zarámujete, alebo zavesíte. Časom ich môžte presunúť, alebo použiť znova. Čo všetko v kolekcii INSPIO LES nájdete si pozriete nižšie.

AKO VZNIKLA

1. Z PAPIERA SKOK DO POČÍTAČA

Nakreslili sme na papier,čo všetko by sme v izbe chceli mať a rozvrhli to. Vznikol krásny koncept dekorácií. Ale ako ich spojiť? Nemôže byť predsa všetko v tyrkysovej. Chceli sme neutrálnu dekoráciu, vhodnú pre chlapcov aj dievčatá. Zvieratká z lesa boli tou správnou voľbou. Ale kde ich vziať?

2. AKO TO CELÉ ZLADIŤ?

Nesmeli byť príliš detské, ani reálne. Musia sa páčiť malým a pre väčších nesmú byť detské. A čo tak reálne a maľované? Našťastie máme v našom tíme aj Ľubku, ktorá to síce úspešne tají, ale vie krásne maľovať. A tu ju máte. V plnom nasadení.

3. MAĽOVANÉ ZVIERATKÁ DOPĹŇAJÚ KONCEPT

Tu sa už čaruje. Maľby sme naskenovali a pridali do grafiky, pripravenej na tlač. Pridali pozadia, doplnili k zelenej hnedú, stromy a pár iných dobrých nápadov. Na meter sme pridali možnosť vložiť fotku dieťatka, do niektorých guličiek sme pridali koruny stromov. Inde sme zas upravili pozadie do viacerých farieb a vlajky oživili zvieratkami. Všetko k sebe musí pasovať.

4. PRVÝ KRÁT TLAČÍME

Toľko príprav, aby sme došli až sem. Po tlači sa ukáže, čo sa podarilo a čo nie. Niekde sa trafí iná farba, niekde iný rozmer a my to potom ešte upravíme a doladíme, aby to bolo tak, ako sme chceli. Táto časť je vždy najviac napínavá. Tentoraz to ale dopadlo na jedničku. Teda skoro. Ostalo nám ešte miesto, tak sme ešte navrhli kartičky na fotenie. Tie si pozriete nižšie.

5. KONTROLUJEME TLAČ, IDEME STRIHAŤ A KOMPLETIZOVAŤ

Je pre nás vždy prekvapením, keď vidíme dekoráciu naživo. Predstava je jasná, ale keď je dekorácia vyrobená, je to skvelé. Hlavne, keď sa nám páčia farby. Vtedy sa chválime, ako pekne sme to navrhli, ako pekne sa to celé podarilo. Ale najviac sa tešíme na to, ako to ukážeme vám a čo na to poviete vy.

6. ČO TAM VLASTNE VŠETKO JE?

Detailné fotky a popis nájdete nižšie, ale v skratke sada dekorácií obsahuje toto: 80 kusov guličiek v odtieňoch tyrkysovej farby, 2 plagáty so zvieratkami 30×20cm, 3 plagáty so zvieratkami 10×15cm, detský meter pre deti do 150cm (cca 13 rokov),má pripravené krúžky na fotky, veľké písmeno podľa vášho výberu, 5 zvieratiek,ktoré môžte dať na stenu, alebo nábytok, okno, rám postele. Potom tam nájdete vlajky pre vytvorenie girlandy, 4 ks vtáčikov na stenu, škrabošku líšky na karneval, alebo len tak, hernú podložku pre človeče nehnevaj sa, aby ste sa v novej izbe ako rodinka aj zahrali a nakoniec sadu veľkých kariet s rôznymi textami pre fotenie, ako napríklad: ,,Dnes ma obliekal tato…,,

7. PRIŠLA KONTROLA Z NAJVYŠŠÍCH MIEST

Máme u nás tri detičky, ktoré s mamkami chodia do práce. Naše produkty teda prechádzajú tou najprísnejšou a nekompromisnou kontrolou. Žiadna slušnosť, žiadna pretvárka a žiadne šetrenie. Vidia, okamžite vyjadria svoj názor, chytia, skrčia, hodia, alebo sa rovno zahryznú. Tentokrát sme obstáli.

8. PRIPRAVENÉ NA FOTENIE

Tu by to už malo byť jednoduchšie, kiežby. My už vieme, ako to krásne vyzerá, ako to k sebe pekne ladí a teraz prichádza tá najťažšia časť. Ukázať to cez fotky vám. Našim zákazníkom. Ale my to zvládneme. Táto dekorácia do detskej izby vás veľmi milo prekvapí a my sa už teraz tešíme na to, ako sa bude páčiť aj vám.

ČO V NEJ NÁJDETE


80 guličiek

Sada guličiek v odtieňoch podľa vybranej kolekcie a s textúrou. Viete ich použiť opakovane.

Dva veľké obrázky

S rozmerom 40×30cm. Vyzerajú luxusne.

Tri malé obrázky

S veľkosťou 10×15cm ich vložíte do akéhokoľvek rámu. Tri milé zvieratká doplnia les v izbe.

Detský meter

Do metra si vložíte prvú fotku vášho dieťatka a potom ďalšie podľa toho, ako bude rásť. Detí rastú naozaj rýchlo. Zaspomínajte si časom, aké bolo malé a ,,poslušné,, dieťa.

Vlajky

Vlajková girlanda prekrásne vyplní priestor. Kam ju priviažete? Na pekné dierky vám stačí obyčajný dierkovač. Už len vybrať, v akej farbe bude šnúrka.

Hernú podložku

Túto hru pozná každý, je pre malých aj veľkých a my sme ju museli do sady pridať. Figúrky a kocka niesú súčasťou balenia.

Zvieratká na stenu

Päť zvieratiek, ktoré môžte pripevniť na stenu, nábytok.

Veľké písmeno

Meno každého dieťaťa je dôležité. Prvé písmeno z mena vám vyrobíme na mieru. Nezabudnite ho napísať do poznámky. Ak zabudnete, my vám zavoláme a spýtame sa.

Vtáčiky

Štyri malinké vtáčiky krásne doplnia prázdne miesto, kde sa už nič iné nevmestí, alebo tam proste niečo chýba. Aj na takéto maličkosti treba myslieť.

Kartičky na fotenie

  • „OBLIEKAL MA TATO“
  • „JA SOM TO NEBOL“
  • „NAJKRAJŠÍ ÚSMEV NA SVETE“ – a veľa iných. Fotenie môže začať.

Škrabošku

Každý sa hral ako malý na zvieratká. Maska líšky sa určite nestratí.

Článok pre vás napísala Slávka

Zdieľajte tento článok svojim priateľom