Darček pre otca, darček pre muža + poštovné ZDARMA


Tento rok ocko určite darček dostane!

  • Viete, kedy sa oslavuje Deň otcov? Oteckovia sú rovnako ako maminky hrdinovia pre svoje deti a preto sa im každý rok tretiu nedeľu v mesiaci jún venuje špeciálny deň – Deň otcov.
  • Nádherný sviatok, na ktorý sa často zabúda, čo je veľká škoda. Prekvapte svojho otca, manžela a syna darčekom ku Dňu otcov. Pripravili sme pre vás pár tipov na osobné darčeky pre otca.

Koľko darčekov, kytíc a čokolád si už ako žena dostala?

Áno ty, myslím teba – slečna, žena, mama, babka :-) Asi to ani neporátaš. Ja tiež nie, dostávam ich pravidelne. Valentín, MDŽ, Deň matiek, Vianoce, meniny, narodeniny.

Koľko darčekov dostal tento rok on?

Áno ON. Priateľ, manžel, otec, dedko. Vianoce (tu sa rátajú aj ponožky), meniny (pusa) či narodeniny. A čo tak pridať k oslavám aj Deň otcov?

Blíži sa Deň otcov, poďte ho osláviť

Môj manžel sa pravidelne pohoršuje, že keď už je tá emancipácia, prečo sa neoslavuje aj Deň otcov? Veď je rovnako rodič, ako ja. Deň otcov len raz spomenú v správach a keď je Deň matiek, oslavujú všetci. Mamkám sa venuje vystúpenie v škôlke, deti nám dávajú priania. Popravde, musela som priznať, že má pravdu. Nie, že by očakával „metál“, len sa cíti kúsok ukrivdene. Je rovnako dôležitý člen rodičovstva, preto jeho sviatok nie je menej významný.

Pýtala som sa známych – čo by ste kúpili mužovi ako darček na Deň otcov?

Mnohí netušili. A zamysleli ste sa vôbec niekedy, aké možnosti na darčeky existujú? :-)))

  • Darčeky pre ženy: kytica, čokoláda, parfém, poukaz do wellness, večera, niečo osobné a romantické.
  • Darčeky pre mužov: kvety NIE, dezert a wellness NIE, večera? Možno áno, veď láska ide cez žalúdok. Tak snáď…

Teda, aký originálny darček darovať na Deň otcov?

  • Vytvorili sme pre vás Tabuľku pre otca, v ktorej môžete zmeniť text, napísať vlastné vyznanie lásky, podpísať sa či nahrať spoločnú fotku. Jasné, nie je to cena roka, ale je to začiatok.
  • Darujte osobný darček, vyznanie a poďakovanie otcovi za to, kým je, aký je a čo pre vás robí. Poďakujte sa mu a vyznajte mu lásku jedinečným darčekom pre tatina.

Čas strávený spolu – stačí?

  • Občas nám niektorí ľudia hejtujú osobné darčeky komentármi typu: „treba tak žiť, nie o tom písať“ alebo „stačí sa venovať jeden druhému, netreba kupovať darčeky“… Áno, samozrejme uznávame. Aaaaaaaaaaaaaale – veľkééé ALE. Ak by to naozaj stačilo, stačilo by to aj nám ženám? Popravde, možno nám to stačí… ale ktorú z nás nepotešili kvety, čokoláda alebo romantické vyznanie lásky na kartičke?
  • Každopádne, chlapi nám to takto nehejtujú, tí by radi išli na pivo :-))) A ak by chceli, aby im v roku pribudol nejaký sviatok, ktorý s nimi naozaj niekto oslávi, tak po Lige majstrov by to bol Deň otcov.

Uvedomili ste si, že aj dedko je otec?

  • Preto nezabúdajme ani na starých otcov, dedkov, deduškov a máme v ponuke aj Tabuľky, ktoré budú skvelým darčekom pre dedka.
  • Potešme všetkých mužov nášho života počas ich dňa a povedzme im, že sú výnimoční.

Článok pre vás napísala Slávka


Zdieľajte tento článok svojim priateľom