Detská izba pre bábätko s lesnými zvieratkami


Radi dekorácie, ktoré vymýšľame aj skúšame

Lepili sme malej Melinke a Timovi v ich krásnej detskej izbe. Nakuknite, ako sa nám to podarilo. Skombinovali sme viacero dekorácií INSPIO a výsledok je čarovný.

Prvou dekoráciou je tabuľka o narodení pre dieťatko

Dibondová pevná doska, na ktorú vám vytlačíme údaje dieťatka pri narodení. Vybrať si môžte z rôznych motívov. Tabuľka má štandardne rozmer 40×30cm (ako dvojstrana časopisu). V tomto článku sa ale zameriame na tento jeden motív a k nemu vytvoríme rôzne kombinácie dekorácií, aby vznikla TOP detská izba.

Nálepky nad postieľku 120cm

Dieťatko spí v postieľke dlho a má výhľad na steny. Pokojne mu ich trošku ozdobte. Či už preferujete jednoduchosť, alebo farebnosť, tieto zvieratká vyhrávajú. Milé nálepky nad postieľkou po celej dĺžke dotvoria a zútulnia priestor. Navrhli sme vám ich aj v sivočiernej variante.

Srnka, alebo jelenček a CIK-CAK na stenu

Skoro meter vysoký jelenček , ktorý sa hodí na každú úzku stenu. Deti, ale aj rodičia milujú toto hrdé a majestátne zviera a keď je malinké, svojou roztomilosťou triumfne aj sovičky. Pár CIK-CAK nálepiek pri ňom nájdete, ale do ponuky sme vám zaradili CIK-CAK nálepky aj samostatne , aby ste ich mali dosť. Na videu vyššie si môžte pozrieť, ako na stene vyzerajú a ako sme niektoré postrihali a vznikli nám dve rozdielne steny.

Tabuľky, alebo obrazy so zvieratkami na stenu

Aby ste toho mali na výber naozaj dosť, pripravili sme pre vás niekoľko obrazov na stenu do detskej izby s motívom zvieratiek, ktoré krásne doplnia priestor a môžte ich kedykoľvek premiestniť. Môžte si vybrať, dibondovú tabuľku, alebo obraz a dokonca ich na stenu viete uchytiť magnetom. Výber je len na vás.

Vysoký strom s malými sovami

Tento úžasný strom môžte nalepiť od zeme, ale aj od istej výšky. Má pod sebou listy a jeho posunutím vytvoríte 3D efekt diaľky. K tomuto stromu sme pridali dve sovičky, ktoré si môžte umiestniť ľubovoľne a tiež CIK-CAK čiarky, ktoré môžte rozstrihnúť. My sme ich rozmiestnili ako ,,kvačky,,. Sú síce nenápadné, ale vyplnia prázdny priestor a stena bude pôsobiť teplejšie a útulnejšie, aj keď ich nieje veľmi vidno.

Bodky v zemitých farbách, textilné nálepky

Máte na výber z piatich farebných variant. Bodky majú priemer 4,5cm a v jednom balení ich nájdete 84ks. Ak neviete, či vám to bude stačiť, prečitajte si článok o tom, ako a koľko bodiek budete potrebovať na stenu.

Hnedé dekorácie doplníme o tyrkysovú, alebo ohnivú červenú

Článok pre vás napísala Slávka


Zdieľajte tento článok svojim priateľom