Nálepky BODKY, ako si vybrať?

Základné pravidlá, keď si chcem vybrať bodky

  • Máme zmeranú aspoň jednu stenu v izbe
  • Pomôcka: dĺžka normálnej postele je 200cm a výška steny v klasickom byte v priemere 225cm.
  • Vyberiem si hustotu bodiek, ktorá sa mi páči
  • Veľa nevymýšľame, bude to krásne:-)

Aký je rozdiel medzi bodkovými nálepkami?

Rozmer: 1cm, 2cm, 3cm, 4cm, a 4,5cm, 5cm a 6cm
Materiál:

  • Vinyl (1cm až 6cm) -sú to vyrezávané nálepky a vyberáte si už z predvolených farieb zo vzorkovníka, sú vhodné na hladké a jemne zrnité steny, na nábytok, okná, sú vodeodolné a farebne stále.
  • Textilné nálepky (4,5cm a viac) -sú to tlačené nálepky a farby a farebné kombinácie nálepiek navrhujeme my, alebo vy. Sú vhodné aj na drsnejšie omietky, lebo sú hrubšie ako vinyl.

Oba typy nálepiek sa dajú krásne kombinovať, oba sú kvalitné a majú svoje výhody.

Najmenšie bodky, alebo mak?

Bodky viete kombinovať nielen farbami, ale aj veľkosťami. Preto u nás nájdete úplne všetky farby a aj veľkosti. Na fotke si pozrite, koľko guličiek sme použili. Všetky náhľady sú na rovnakej stene s rozmerom 210×350cm.

Ako kombinovať?

Ak chcete, môžte si napr. zvoliť túto sadu čiernych, sivých a bielych guličiek, ktorú môžte doplniť ktoroukoľvek farebnou kombináciou z guličiek, ktoré majú 4cm a viac. Vznikne vám tak veľké množstvo kombinácií a vyberie si naozaj každý.

Dajte pozor

Dajte pozor na výber farieb. Biela, čierna a sivá sa za farby nepovažujú a preto s nimi viete vytvoriť krásnu a farebnú kombináciu so všetkými farebnými sadami nálepiek, ktorá nebude pôsobiť rušivo.

Farbu pre detičky vyberajte tak, ako by mala byť pre vás. Sami viete najlepšie, čo sa vám páči a čo už nie.

Ako rozmiestniť bodky?

Bodky môžte lepiť náhodne alebo sa s rozmiestnením pohráte a nalepíte pravidelne. Čím sú bodky menšie, tým bližšie k sebe ich môžte dať. Nebojte sa ich, dajú sa pár krát prelepiť:-)

Ako ďaleko od seba nalepiť guličky?

Na obrázkoch máme napísané, koľko guličiek sme použili a ako sú od seba vzdialené. Všimnite si, že každá veľkosť guličiek a aj každá vzdialenosť dáva izbe úplne iný vzhľad.

Akú farebnú kombináciu zvoliť?

Ďalšie farebné varianty a náhľady si pozrite priamo na produktoch, veríme, že vás niečo inšpiruje.

Veľké bodky na stenu

Ak sa rozhodnete pre túto decentnú variantu, nič nepokazíte. Nálepky sme pripravili v takých farebných variantách, aby si každý našiel svoje. Dokonca ich môžte kombinovať s rôznymi detskými nálepkami, ktoré majú podobné motívy.

Vlastný výber farieb a tvarov

V našej appke si bodky vyskladáte presne podľa vašich predstáv.

Nenašli ste?

Ak ešte existuje nejaká bodka, ktorú nemáme, neváhajte nám napísať. Ale máme:

  • všetky farebné, plnofarebné, tlačené, rezané, veľké, malé, maľované, dvojfarebné, trojfarebné, s balónmi, s plameniakmi, s menami, s mackami, s kopcami, takže ak sme na niečo zabudli, pokojne nám napíšte na info@inspio.sk

Článok pre vás napísala Slávka


Zdieľajte tento článok svojim priateľom