Vrátenie

6. ODSTÚPENIE OD ZMLUVY

Upozornenie: S ohľadom na ust. § 7 ods. 6 písm. c) zákona č. 102/2014 Z.z. nie je možné vrátiť tovar, ktorý je zhotovený podľa osobitných požiadaviek spotrebiteľa. V našom e-shope je možné si zakúpiť personalizovaný tovar. Podľa tohto zákona spotrebiteľom pri tomto tovare NEMÁ právo odstúpiť od zmluvy do 14 dní bez udania dôvodu.

Spotrebiteľ je oprávnený bez udania dôvodu odstúpiť od zmluvy do 14 dní

  • Pri tovaroch, kde si nevyberá farbu, v ktorej mu máme tovar vyrobiť.
  • Pri tovaroch, kde si nevyberá rozmer, v ktorom mu máme tovar vyrobiť.
  • Pri tovaroch, kde si nevyberá znenie podpisu, alebo oslovenia na dekorácii.

Spotrebiteľ môže uplatniť právo na odstúpenie od zmluvy u predávajúceho v listinnej podobe alebo v podobe zápisu na inom trvanlivom nosiči, napríklad mailom.

Tovar musí byť v stave, v akom bol kupujúcemu doručený. Nesmie byť použitý, nalepený, prilepený a nesmie mať odstránené ochranné fólie. Pri splnení všetkých vyššie uvedených podmienok pre vrátenie tovaru Vám peniaze za tovar pošleme prevodom na Váš účet a to najneskôr do 14 dní odo dňa odstúpenia od zmluvy. Tovar, ktorý bude doručený dobierkou na našu adresu nebude vyzdvihnutý.

Pri odstúpení od zmluvy znáša spotrebiteľ náklady na vrátenie tovaru predávajúcemu.
V prípade odstúpenia od zmluvy je kupujúci povinný (ak mu tovar bol doručený) doručiť tovar na adresu predávajúceho: INSPIO s.r.o., Pod Furčou 7, Košice 040 01.

Upozornenie:
S ohľadom na ust. § 7 ods. 6 písm. c) zákona č. 102/2014 Z.z. nie je možné vrátiť tovar, ktorý je zhotovený podľa osobitných požiadaviek spotrebiteľa. V našom e-shope je možné si zakúpiť tovar v ktorom si spotrebitelia vyberajú vlastné farby, farebné variácie alebo upravujú štandardné rozmery. Podľa tohto zákona spotrebiteľom pri tomto tovare NEMÁ právo odstúpiť od zmluvy. Prosíme preto ctených zákazníkov aby od zmluvy pri tomto tovare neodstupovali, nakoľko tovar Vám bude vrátený a budeme od Vás požadovať úhradu za poštovné. V prípade neprevzatia dobierky s takýmto tovarom, je zákazník povinný uhradiť 100% kúpnej ceny tovaru+náklady na poštovné a náklady na poštovné za vrátenie zásielky+ náklady na znovuposlanie balíka, prevodom na účet v banke vopred. Formulár nájdete TU Odstupenie od kúpnej zmluvy uzavretej na diaľku