Detská izba pre chlapcov


Dinosaury

Malí chlapci sa radi hrajú s dinosaurami. Bojujú s nimi, vedia ich pomenovať i nakresliť.
Tento motív je veľmi hravý a farebný. Nálepky s dinosaurami môžete nalepiť na stenu v detskej izbe i na nábytok.
Možno postačí jeden veľký Tyrannosaurus rex so stopami, alebo možno celá sada menších dinosaurov.
Tabuľku alebo plagát s dinosaurou abecedou môžete povesiť nad posteľ či písací stolík, aby sa malý objaviteľ mohol učiť pomenovať tieto živočíchy. Poznáte vy nejakého dinosaura? Čo napríklad taký Brachiosaurus či Triceratops?

Kozmonaut

Zaujíma sa Váš synček o vesmír? Sníva o tom, ako raz poletí v rakete na mesiac? Pomôžte mu spoznať planéty a hviezdy. Kvalitné textilné nálepky na svetlú či tmavú stenu oživia nielen jeho detskú izbu, ale aj jeho predstavy a sny.Naučte ho jednotlivé fázy mesiaca, ktoré nalepíte nad posteľ, aby mohol snívať svoje odvážne sny.

Námorník

„Plnou parou vpred!“ volá malý námorník. Hrá sa s kormidlom a velí všetkým námorníkom na lodi. Možno je z neho nebojácny pirát a oko si previaže páskou.Takémuto odvážnemu kapitánovi dekorujte izbu malými kotvami, ktorými vytvoríte na celej stene vzor podobný tapete. Lode a majáky k takejto izbe taktiež rozhodne patria. Alebo krásna nálepka veľryby s loďou, ktorá spolu s menom dieťaťa a kotvami krásne zaplní celú stenu.

Letec

Letel už lietadlom, alebo teplovzdušným balónom? Sníva o lete v helikoptére a všade ju obdivuje? Zaplňte prázdnu stenu v izbe sadou nálepiek, ktoré ho vezmú rovno do oblakov.
Tieto môžete doplniť menom malého pilota a urobiť z nich krásnu personalizovanú dekoráciu. Rovnaký motív nájdete aj na plagátoch v našej ponuke. Na plagát Vám vytlačíme iniciálku vášho synčeka.

Hasič

Tí najmenší majú za hrdinov hasičov, ktorí bojujú s ohňom a víťazia. Napodobňujú húkajúce hasičské autá a raz by chceli byť ako odvážny požiarnik. Sada nálepiek s hasičským autom je vhodná nad postieľku alebo do hracieho kútika, kde sa jej dieťa môže dotýkať.

Futbalista

Pozerá s vami futbal a s loptou to vie lepšie než vy? Trávi svoj voľný čas kopaním na bránku? Urobte mu prekvapenie a jeho izbu oživte nálepkami s týmto motívom. S touto sadou dokážete dekorovať celú stenu a je krásnym doplnkom.

Široká ponuka

V našom e-shope nájdete širokú ponuku nálepiek pre malých chlapcov i veľkých chlapov. Pre najmenších sú to mackovia s ich vlastným menom, zvieratká nad postieľku alebo okolo dverí, ktoré krásne oživia detskú izbičku. Detské metre sú krásnym a praktickým doplnkom pre detičky od narodenia.
Pre tých väčších máme vláčiky, lietadlá, balóny, dopravné prostriedky traktor či bager.
No a pre tých v puberte i dospelých tam nájdete grafity, športy, logá športových klubov, autá i motorky.

Článok pre vás napísala Majka


Zdieľajte tento článok svojim priateľom