Dokonalá VÍLOVÁ detská izba

Kolekcia INSPIO VÍLY

Vytvorili sme pre vás jednotnú sadu dekorácií, ktorou ozdobíte celú izbu. Mysleli sme na všetko. Guličky na stenu, detský meter, plagáty do obrazov, kartičky na fotenie, veľké písmeno podľa mena vášho dieťatka, vlajky a veľa iného… Dekorácie sú vytlačené na odolnom plaste. Doma si ich vystrihnete nožnicami a pripevníte na stenu, zarámujete, alebo zavesíte. Časom ich môžte presunúť, alebo použiť znova. Čo všetko v kolekcii INSPIO VÍLY nájdete si pozriete nižšie.

AKO VZNIKLA

1. PRÁZDNA IZBA

Takto to vyzerá, keď každá z nás začína. Máme bielu stenu, jednu posteľ a predstavu super preplnenej a dokonale zladenej izby. Žiadna chybička, všetko ladí. Jedna farba sa bude izbou dokonalo prelínať a pritom to bude vyzerať priam luxusne. A samozrejme, to bude lacné. Vôbec to nieje zlá predstava, je rozumná a my sme sa rozhodli vám pomôcť ju uskutočniť.

2. NÁVRH JE UŽ V POČÍTAČI

Chvíľu sme sa s vílami zabavili. Človek by si myslel, že urobiť ružové víly je hračka. Ale koľko ružovej, akú ružovú a hlavne pre aké veľké dievčatá to už bude? Nakoniec sme sa v kancelárii dohodli a výsledok nájdete nižšie.

3. PRVÝ KRÁT TLAČÍME

Toľko príprav, aby sme došli až sem. Po tlači sa ukáže, čo sa podarilo a čo nie. Niekde sa trafí iná farba, niekde iný rozmer a my to potom ešte upravíme a doladíme, aby to bolo tak, ako sme chceli. Táto časť je vždy najviac napínavá. Tentoraz to ale dopadlo na jedničku. Teda skoro. Ostalo nám ešte miesto, tak sme ešte navrhli kartičky na fotenie. Tie si pozriete nižšie.

4. KONTROLUJEME TLAČ, IDEME STRIHAŤ A KOMPLETIZOVAŤ

Je pre nás vždy prekvapením, keď vidíme dekoráciu naživo. Predstava je jasná, ale keď je dekorácia vyrobená, je to skvelé. Hlavne, keď sa nám páčia farby. Vtedy sa chválime, ako pekne sme to navrhli, ako pekne sa to celé podarilo. Ale najviac sa tešíme na to, ako to ukážeme vám a čo na to poviete vy.

5. ČO TAM VLASTNE VŠETKO JE?

Detailné fotky a popis nájdete nižšie, ale v skratke sada dekorácií obsahuje toto: 80 kusov guličiek, 2 plagáty s vílami 30×20cm, 3 plagáty s vílami 10×15cm, detský meter pre deti do 150cm (cca 13 rokov),má pripravené krúžky na fotky, veľké písmeno podľa vášho výberu, 4 víly,ktoré môžte dať na stenu, alebo nábytok, okno, rám postele. Jedna je vysoká až 60cm. Potom tam nájdete vlajky pre vytvorenie girlandy, čierne mihalnice pre parádnice, 5 hviezdičiek, ktoré môžte niekde zavesiť, či už do okna, alebo aj na korunkové zrkadlo, ako my a nakoniec sadu kariet s rôznymi textami pre fotenie, ako napríklad: ,,Dnes ma obliekal tato…,,

6. PRIDÁVAME DO IZBY ZRKADLOVÚ KORUNKU

Kolekcia INSPIO VÍLY toho obsahuje veľa, ale my máme v ponuke aj nejaké špecialitky a tu sa nám ich podarilo doladiť. Zrkadlová korunka krásne doplnila miesto pri posteli, nejedna slečna sa na seba rada pozerá. Veď je na čo. A hviezdičky z kolekcie nám zrkadlo krásne ozdobili.

7. DOPĹŇAME MENO Z NÁLEPIEK

Veľké písmeno na stene v izbe stačí, ale pokojne ho môžte doplniť aj zvyškom mena. Máme v ponuke aj nálepky a tu sme krásne doplnili meno SOFIA. Jednoduché písmo v čiernej farbe krásne doplnilo už tak krásnu stenu.

8. MALÉ ZRKADLOVÉ KORUNKY

Medzi guličkami sme sa rozhodli umiestniť aj pár zrkadlových koruniek. Pekne oživili guličky a na stene krásne svietia. Keď už je to s vílami, korunky tam určite patria.

CO V NÍ NAJDETE?


80 guličiek

Sada guliečiek v odtieňoch podľa vybranej kolekcie a s textúrou. Viete ich použiť opakovane. Sú vyrobené zo špeciálnej textilnej samolepiacej fólie.

Dva veľké obrázky

S rozmeerom 40×30cm. VVyzerajú luxusne.

Tri malé obrázky

S veľkosťou 10×15cm ich vložíte do akéhokoľvek rámu. Tri milé víly doplnia kúzlo v izbe.

Detský meter

Do metra si vložíte prvú fotku vášho dieťatka a potom ďalšie podľa toho, ako bude rásť. Detí rastú naozaj rýchlo. Zaspomínajte si časom, aké bolo malé a ,,poslušné,, dieťa.

Vlajky

Vlajková girlanda prekrásne vyplní priestor. Kam ju priviažete? Na pekné dierky vám stačí obyčajný dierkovač. Už len vybrať, v akej farbe bude šnúrka.

Spinkajúce očká

Túto dekoráciu pozná každá mamička, ktorá má malú princeznú.

Víly na stenu

Tri úžasné víly, ktoré môžte pripevniť na stenu, nábytok, alebo zavesiť do priestoru. Majú krídla a my sme ich pripevnili na posteľ. 3D dekorácia, ktorú viete premiestniť.

Veľké písmeno

Meno každého dieťaťa je dôležité. Prvé písmeno z mena vám vyrobíme na mieru. Nezabudnite ho napísať do poznámky. Ak zabudnete, my vám zavoláme a spýtame sa.

Hviezdičky

Päť malých hviezdičiek doplní prázdne miesto. To, kde sa už nič nevmestí, ale akosi tam niečo chýba. Aj na takéto maličkosti treba myslieť. Nám tieto hviezdičky krásne oživili zrkadlovú korunku. Vám môžu napríklad bielu záclonu, alebo okno.

Kartičky na fotenie

  • ,,OBLIEKAL MA TATO,,
  • ,,JA SOM TO NEBOL,,
  • ,,NAJKRAJŠÍ ÚSMEV NA SVETE,, – a veľa iných. Fotenie môže začať.

Veľká víla

Táto sa v izbe nestratí, oživí každú stenu a sama bude výnimočná. Je vysoká 60cm.

Obojstrannú lepiacu pásku

S dekoráciou vám zašleme obojstrannú lepiacu pásku, s ktorou si dekorácie pripevníte presne tam, kam chcete.

Článok pre vás napísala Slávka


Zdieľajte tento článok svojim priateľom