Obrazy na stenu


Obraz z fotografie

Čas letí neúprosne a každá rodina rastie a rastie. Obraz z fotky je ten najkrajší darček, aký môžte dať, alebo dostať. Sú to spomienky, ktoré nás utvárajú a pripomínajú nám to, čo máme.

Obraz s textom

Nestačia vám prázdne obrazy s kvetom a neviete, čo zaujímavé by vás oslovilo? Pozrite si naše obrazy s textami. Všetky vyrábame a navrhujeme. Ak máte vlastný text, ktorý by ste chceli mať na obraze, stačí nám napísať a vybrať si pozadie obrazu. Náš domov je miestom, kde sa chceme cítiť dobre a obraz s textom nám vie občas pripomenúť niečo, na čo sme skoro zabudli. Romantické citáty sa skvelo hodia napríklad do spálne.

INSPIO Personalizovaný obraz

Pripomeňte si príbeh vášho šťastia každý deň s originálnymi dekoráciami INSPIO. Personalizovaný fotoobraz je spojený s príbehom vášho šťastia. Na jednom mieste vy a vaše najšťastnejšie chvíle.

Nádherná dekorácia, ktorá vám pripomenie teplo vášho domova vždy, keď sa na fotoobraz pozriete.

Obraz ako koláž z fotiek

Všetci sa fotíme a fotky ostávajú v mobiloch. Je načase nejaké vytiahnuť z klobúka. Ale ktorú vybrať? INSPIO koláž z fotiek vám s tým trochu pomôže. Vyberte ich 6 a my ich dáme dokopy:-) Ak vám k sebe farebne neladia, nič to. Dá sa to aj v čiernobielej, tá sa hodí všade. Biele medzery medzi fotkami navyše podtrhnú originálne rozmiestnenie fotografií a váš unikátny obraz INSPIO je na svete.

Článok pre vás napísala Slávka


Zdieľajte tento článok svojim priateľom