Tapety a obrazy do detskej izby v čiernobielej farbe


Prvou dekoráciou je tabuľka o narodení pre dieťatko

Dibondová pevná doska, na ktorú vám vytlačíme údaje dieťatka pri narodení. Vybrať si môžte z rôznych motívov. Tabuľka má štandardne rozmer 40×30cm (ako dvojstrana časopisu). V tomto článku sa ale zameriame na tento jeden motív a k nemu vytvoríme rôzne kombinácie dekorácií, aby vznikla TOP detská izba.

Nálepky okolo dverí, alebo nábytku

K tabuľke o narodení sme pripravili sadu zvieratiek, ktoré môžte umiestniť nad postieľku, ku dverám, alebo na nábytok. Dokonca si k týmto zvieratkám môžte vybrať zo štyroch farieb doplnkov, s ktorými zvieratká dozdobíte.

Veľká nálepka do detskej, alebo na dvere

Ak chcete mať v izbe jedno poriadne zviera, dokonalo sa na to hodia tieto. Na výber máte z ôsmych veľkých zvieratiek. Zvieratko môžte nalepiť za postieľku, do detského kútika, alebo dokonca na dvere skrine.

Fľakatá stena?

Nebojte sa, ľahko sa to vysvetlí. K zvieratkám predsa patria škvrny, ktoré sú v štyroch rôznych farbách. Stačí si vybrať tú vašu a izba naberie ten správny odtieň.

Obrazy do detskej izby a tabuľky vo farbe.

Aj tu sme mysleli na to, že si u nás radi vyberáte. Tak je kombinácia obrazov iba na vás. Môžte si navoliť farbu pozadia každého zvieratka. Môžte v detskej izbe kombinovať rozmery obrazov a tiež ich ľubovoľne rozmiestniť.

Obraz s abecedou do detskej izby s čiernobielymi zvieratkami.

Tento obraz je zatiaľ bodkou za našou kolekciou zvieratiek. Funkčná tabuľka na stenu, ktorá dokonalo ladí s celou izbou.

Článok pre Vás napísala Slávka


Zdieľajte tento článok svojim priateľom