Tipy na vianočné darčeky od INSPIO

Osobný darček do 50 eur

Vyznania pre celú rodinu

  • Príbeh vašej rodiny zavesený na stene? Dokonalý darček pre všetkých, ktorí majú radi zmysluplné dekorácie. Napíšte si vlastný príbeh rodiny a my vám ho vytlačíme ako obraz.
  • Darujte svojim milovaným jedinečné vyznanie. Text na tabuľke môžete zmeniť alebo nahrať vlastnú fotografiu.

Nezabudnuteľné a luxusné obrazy na stenu

  • Spoločné fotografie už nemusia ostávať v mobile! Prekvapte svojich blízkych s rodinnými fotografiami vytlačenými na dibonde.
  • Luxusným darčekom môže byť aj obraz so zlatým textom podľa vášho výberu. Tento produkt je našou absolútnou novinkou v obrazoch. Doplníme, že sa nejedná o papierový plagát, ale pevný a kvalitný dibond.

Darčeky zo sveta nálepiek

  • Textilné nálepky INSPIO sú skvelým darčekom pre detičky. Ozdobia steny v detských izbách a vytvoria atmosféru rozprávok. Do detskej izbičky môžete zakúpiť aj rozprávkové obrazy vytlačené na dibonde.
  • Vinylová nálepka na stenu Strom s fotkami – je skvelým darčekom pre prázdnu stenu v obývačke, spálni či chodbe. Lepenie je praktické a jednoduché a výber rodinných fotografií je len na vás.

Kreatívny darček do 100 eur

Ak je váš rozpočet vyšší, môžete pre svojich blízkych pripraviť ďalšie nezabudnuteľné prekvapenie. Tu je pár tipov:

NOVINKA: Svet INSPIO kobercov

  • Staršie deti potešia naše koberce plné hier, ktoré sú vytlačené na kvalitnom a odolnom korku alebo ľahko udržiavateľnom a protišmykovom vinyle. Na tieto koberce vám vytlačíme meno vášho dieťatka či detí.
  • Pre menších členov rodiny sme tento rok pripravili zvieratkovské vinylové podložky na hranie, ku ktorým vám pribalíme aj podložku na jedenie v rovnakom dizajne.

Textilné nálepky, ktoré ozdobia celú stenu

  • Nálepky na stenu z kolekcie FOREST – Lesný svet sú ideálnou voľbou, ak potrebujete zútulniť väčšiu plochu na stenách. Sú inak veľmi obľúbené nielen v detských izbách, ale aj v spálňach či na chodbách.
  • Veľkoformátové textilné nálepky máme aj v sekcii Zástena za posteľ. Avšak dajú sa použiť aj za písací stôl či do detského herného kútika. Veríme, že si vyberiete.

Pre milovníkov cvičenia máme v ponuke NOVÉ podložky na cvičenie, ktoré sú okrem kvality známe aj tým, že vás prevedú cvičením od začiatku do konca.


Tématické darčeky do 150 eur

Veľké a jedinečné darčeky sme zoradili do tématických INSPIO kolekcií. Tieto kolekcie sú pripravované tak, aby ponúkli nálepky na stenu, obrazy a koberce v jednom štýle. Pozrite sa sami:

Stávka na istotu

Chcete darovať nástennú INSPIO dekoráciu ako darček na sviatok či Vianoce, ale netrúfate si vybrať za niekoho iného? Ponúkame vám možnosť zakúpiť DARČEKOVÉ POUKÁŽKY v rôznych hodnotách.


Celý náš INSPIO tím Vám ďakuje za podporu v roku 2022. Prajeme Vám i Vašej rodine pohodové a láskyplné Vianoce a všetko len to najlepšie do roka 2023 :)


Tipy na darčeky pre vás pripravila Lucka