INSPIO.SK RECENZIE


Spokojnosť zákazníkov s nákupom na Inspio.sk


Nálepky s jednorožcami

Odporúčam, veľká spokojnosť. Ihneď informovali o výrobku, kedy bol zabalený, poslaný. Mame nálepky na stenu a mne a aj dcérke sa veľmi páči. Drží to aj veľmi dobre na stene, takže za nás veľká spokojnosť.

Zdroj: Facebook

Textilná nálepka s kopcami

Chcela by som Vám poďakovat za krásnu nálepku na stenu, ktorá je už pripravená zdobiť izbičku pre naše bábätko. Najprv sme si ani nevedeli vybrať z množstva motívov, ale sme maximálne spokojní, či už s doručením, aplikáciou na stenu alebo konečným výsledkom… Ďakujeme ❤️ Izbička je vďaka Vaším produktom jedinečná.

Zdroj: Facebook

Vinylové nálepky

Objednala som si nálepku do kuchyee v pondelok a vo štvrtok som ju mala doma. Som veľmi spokojná, vyzerá super.

Zdroj: Facebook

Textilné nálepky – Mackovia

Ďakujeme za oživenie našej detskej izby – materiál nálepiek je perfektný a ich aplikácia na stenu nemôže byť ľahšia. Ak budeme chcieť ďalšie nálepky na stenu tak už len od vás. Môžem len odporúčať.

Zdroj: Facebook

Vzorky

Páči sa mi nová možnosť objednania vzoriek… Máme stenu s dosť veľkým zrnom omietky a bála som sa, že keď objednám nálepky, tak nebudú držať…využila som objednanie vzoriek, máme ich síce ešte len pár dní, ale krásne držia, čo som veľmi prekvapená. Takže som spokojná a do novej detskej izbičky môžem bez obáv objednať veľké nálepky. Ďakujeme krásne.

Zdroj: Facebook

Najobľúbenejšia nálepka Macík so srdiečkom

My sme s nálepkami maximálne spokojní. Sú krásne, super držia na stene a ešte k tomu sa dajú aj znovu prelepiť. Za mňa 5*

Zdroj: Facebook

Nálepky s metrom

Odporúčam, objednávala som viac motívov do detskej izby a všetky super, hlavne kvalitou. :-)

Zdroj: Facebook

Nálepky pre dievčatá

Maximálna spokojnosť s kvalitou a farbami.

Zdroj: Facebook

Tabuľka k narodeniu

Prvýkrát som objednávala pred 4 rokmi deťom tabuľky s mierami narodenia. Odvtedy už do našej „malej“ rodiny pribudli ďalšie 2 deti, ktorým som ešte v pôrodnici objednala tabuľky. Prekvapilo ma, že ešte sme neboli ani doma, ale tabuľky už viseli na stene. Takže skutočne promptné vybavenie objednávok. A vynikajúci nápad. Takto už ocko nikdy nezabudne kedy majú jeho deti sviatok. Už objednať len tabuľku s výročím sobáša.
Zdroj: Facebook

Tabuľka pre dieťa

Som maximálne spokojna, po všetkých stránkach. Rýchle dodanie, prístup , rýchlost a kvalita. Vrelo odporúčam. Ďakujeme krásne, tabuľka je úžasná.
Zdroj: Facebook


Zaujali vás naše produkty? Pozrite si fotografie od našich zákazníkov z celej Európy. Každý produkt v našom katalógu pre vás vyrábame z lásky a s radosťou.
Chcem vyskúšať vzorku


Zdieľajte tento článok svojim priateľom