Podložky pre deti na hranie

Vinyl a jeho vlastnosti

Detské hracie vinylové podložky vyrábame na Slovensku. Podložky sú estetickým, ale aj funkčným doplnkom do každej detskej izbičky. Hracie podložky majú zvukovo izolačné vlastnosti, tlmia nárazy pri páde a izbičke dodávajú útulnosť. Taktiež sú vhodné pre alergikov, keďže neposkytujú prostredie roztočom a nepohlcujú prach.

Vinylová podložka na hranie je na dotyk veľmi príjemná a teplá. Pri hre trávia deti veľa času na podlahe a nám záleží na tom, aby sme im zabezpečili kvalitný a bezpečný povrch. Podložka pre bábätká má tepelnoizolačné vlastnosti a je vhodná aj do izbičky s podlahovým vykurovaním.

Podložka je nenáročná na údržbu, môžete ju jednoducho očistiť vodou. Je ľahká, takže ju môžete kedykoľvek premiestniť.


Aké typy vinylových podložiek vyrábame?

1. Zvieratká

Podložky na hranie, vyrábame v rozmere 113×113cm. Máme pripravený zoznam zvieratiek, ktoré postupne Valentínka kreslí a pripravuje do ponuky. Bude ich spolu 16: tyrkysový medveď, hnedý medveď, líška, medvedík čistotný, zajac, sova, jelenček, panda, nosorožec, koala, žirafa, slon, zebra, lev, opica, tučniak.

2. Koberce s cestami a vláčikmi

Podložky na hranie s cestami, vyrábame v rozmere 113×113cm. Navrhli sme ich s rôznymi zvieratkami, farbami, motívmi a designami.

3. Korkoland

Podložky na hranie s cestami, vyrábame v rozmere 115×118cm. Navrhli sme ich s rôznymi zvieratkami, farbami, motívmi a designami.

Pozrieť všetky vinylové podložky