Detský koberec z korku, alebo vinylu - aké sú?

Korok a jeho vlastnosti

Korkové koberce INSPIO sú prírodné, ekologické a vyrábané na Slovensku. Materiál na výrobu dovážame zo Španielska. Sú funkčným doplnkom do detskej izbičky. Majú zvukovo izolačné vlastnosti, tlmia nárazy a dodávajú útulnosť. Sú vhodné pre alergikov, neposkytujú prostredie roztočom a nepohlcujú prach. Korok ako prírodný materiál zabraňuje vzniku plesní a šíreniu baktérií.

Korkový koberec je na dotyk veľmi príjemný a teplý. Pri hre trávia deti veľa času na podlahe a nám záleží na tom, aby sme im zabezpečili kvalitný a bezpečný povrch. Vrchná časť koberca je vyrobená z prírodného korku. Spodnú časť tvorí gumokorok. Obe tieto strany majú protišmykovú vlastnosť, čo oceníte pri malých nezbedníkoch. Korok má tepelnoizolačné vlastnosti a je vhodný aj do izby s podlahovým vykurovaním.

Koberček je nenáročný na údržbu, môžete ho povysávať alebo jednoducho očistiť vodou. Je ľahký, takže ho môžete premiestňovať.


Vinyl a jeho vlastnosti

Detské hracie vinylové podložky vyrábame na Slovensku. Materiál pre nás vyrábajú v Španielsku. Podložky sú estetickým, ale aj funkčným doplnkom do každej detskej izbičky. Hracie podložky majú zvukovo izolačné vlastnosti, tlmia nárazy a izbičke dodávajú útulnosť. Sú vhodné pre alergikov, neposkytujú prostredie roztočom a nepohlcujú prach.

Vinylová podložka na hranie je na dotyk veľmi príjemná. Je vhodná aj do izbičky s podlahovým vykurovaním.

Podložka je nenáročná na údržbu, môžete ju jednoducho osprchovať vodou. Je ľahká, takže ju môžete premiestniť.


Aké typy korkových kobercov vyrábame?

1. KOBEREC K POSTELI

Koberček, ktorý je vyrezaný do nepravidelného tvaru je ideálnou voľbou, ak chcete vyplniť priestor pri posteli. Jedna strana koberca je rovná, takže ho môžete položiť priamo pred posteľ. Na koberčeku je nakreslené miesto pre papučky, kde si ich dieťatko môže pred spaním uložiť. Tento koberček si však nájde využitie aj pri každodenných hrách. Sú na ňom pestrofarebné ilustrácie, cestičky, koľajnice, ročné obdobia, hra Človeče či čísla od 1 po 10.

2. KOBEREC s cestami a hrami

Obdĺžnikový, štvorcový, alebo okrúhli. Personalyzovaný a vhodný aj do menších priestorov. Svojim farebným a jedinečným dizajnom zútulní každú detskú izbičku. Poprepletané cestičky a koľajnice vytvárajú priestor detskej fantázii. Stačí zopár áut, zvieratiek a panáčikov a vaše dieťatko sa ocitne v zázračnej krajine. Nájdete tu aj hru ,,Človeče nehnevaj sa,, alebo písmená abecedy. Koberček využijete aj ako tepelnoizolačnú podložku pri akejkoľvek hre. Korkový koberec je inovatívnym a moderným doplnkom do detskej izby.

3. Veľký 220×140cm ktorý si môžete nakombinovať

Pri tomto type sa fantázii medze nekladú. Môžte si vybrať ktorékoľvek varianty a nakombinovať do tohto rozmeru. Naše grafičky vám ho pripravia na mieru. Aj tento vílový vznikol kombináciou ,,panáka,, + vílového štvorcového koberca:-) Variant môže byť nespočet, takže budeme radi, ak začnete vymýšľať ten váš.

4. KORKOLAND od INSPIO

Veľký korkový koberec s rozmerom 220×140cm, ktorý pre vás navrhol náš tatino s našimi troma dievčatami a nakreslila ho naša dcéra. Splnili si tak sen o priestore, kde sa im vmestia všetky kone, zvieratká, domy, lego a vôbec všetko, čo za posledných pár rokov nakúpili.

Pozrieť všetky korkové koberčeky

Pozrieť fotogalériu korkových kobercov


Aké typy vinylových podložiek vyrábame?

1. Zvieratká

Podložky na hranie, vyrábame v rozmere 113×113cm. Máme pripravený zoznam zvieratiek, ktoré postupne Valentínka kreslí a pripravuje do ponuky. Bude ich spolu 16: tyrkysový medveď, hnedý medveď, líška, medvedík čistotný, zajac, sova, jelenček, panda, nosorožec, koala, žirafa, slon, zebra, lev, opica, tučniak.

2. Koberce s cestami a vláčikmi

Podložky na hranie s cestami, vyrábame v rozmere 113×113cm. Navrhli sme ich s rôznymi zvieratkami, farbami, motívmi a designami.

3. Korkoland

Podložky na hranie s cestami, vyrábame v rozmere 115×118cm. Navrhli sme ich s rôznymi zvieratkami, farbami, motívmi a designami.

Pozrieť všetky vinylové podložky


Zdieľajte tento článok svojim priateľom